Anne Marie

Tanfana’s Twinflame sieraden

 Anne Marie Tanfana’s Twinflame sieradenMijn naam is Anne Marie en ik maak de sieraden uit deze webwinkel. Ik streef ernaar om ze steeds duurzamer en natuurvriendelijker te produceren van gerecycled materiaal uit respect voor de natuur.

Tanfana is de Godin van de oceanen en waterwegen. Voordat het Christendom zijn intrede deed werd zij vereerd in Nederland en Duitsland. Ik voel een verbondenheid met haar en een duidelijke oproep aan de mens om respectvoller met water, de rivieren, de zeeën, oceanen en de hypergevoelige bezielde wezens die daarin wonen, om te gaan. Ik probeer daarom zelf ook geen (of zo min mogelijk) chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken en ik consumeer al jarenlang geen zeedieren of andere dierlijke producten meer. Zodra ik een huis met tuin vind, ben ik van plan om dan ook een composttoilet te gebruiken, want uitwerpselen zijn niet goed voor het oppervlaktewater, maar wel goed om compost van te maken.

Het begrip twinflame of tweelingziel heeft zijn oorsprong in de oudheid. Zo spraken de Griekse filosoof Plato en de beroemde komische theaterschrijver Aristophanes al over het bestaan van de dubbelmensen. Dit waren mensen met twee hoofden, vier benen, vier armen en een overdosis zelfoverschatting. Oppergod Zeus ergerde zich aan de arrogante houding van de dubbelmensen en splitste ze allemaal in tweeën. Vandaar dat tot op de dag van vandaag er mensen op zoek zijn naar hun ‘ wederhelft’ . Volgens de New Age beweging zouden de mensen aan elkaar vastgezeten hebben in de periode dat het verloren continent Lemurië nog bestond, zo’ n 70.000 jaar geleden. Lemurië zou het spirituele paradijs op aarde zijn geweest, maar er zijn geen bronnen (meer) die dat kunnen bevestigen. Ook de plaats in de oceanen waar Lemurië zou hebben gelegen is niet duidelijk. Momenteel zou het continent zich op de bodem van de oceaan bevinden. En de oceanen en waterwegen horen bij Tanfana, en zijn daarom haar tweelingziel. 

Mijn tweelingziel of twinflame heb ik ’s nachts ontmoet, toen ik dromend door de Akasha Kronieken zwierf. (Dat is het alwetend veld, waarin alle informatie van de universum, heden verleden en toekomst opgeslagen is.) Soms droom ik over deze kronieken als een enorme bibliotheek, maar soms zijn zij ook een gigantisch winkelcentrum, waar je in kunt verdwalen, zoals in deze droom. Ik liep langs een casino met balustraden van zwart fluweel en daaronder klampte een kwetsbare ziel mij aan. De ziel had veel geleden en was niet meer onder de mensen, maar ik voelde dat deze bij mij hoorde. Het is zelden dat iemand een tweelingziel of twinflame in het aardse leven tegenkomt, maar via de Akasha Kronieken ben je voor altijd met elkaar verbonden en kun je elkaar daar ook terugvinden, vertelde een engel mij in deze droom.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save